Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Industrial Wedding Shoot

Industrieel is op het moment helemaal hip and happening. In het interieur van vele woonkamers in Nederland zie je tegenwoordig stoere meubels gecombineerd met zachte tinten en materialen. Wie denkt dat deze industrial look alleen geschikt is voor het interieur heeft het mis. Deze look is namelijk ook werkelijk prachtig voor een bruiloft en deze blog bewijst het! Tijdens een zonovergoten shoot hebben we vast kunnen leggen hoe een industriële bruiloft ook elegant en sierlijk kan zijn. Kijk mee en geniet van deze prachtige beelden.

Het model draagt een prachtige satijnen jurk met glinsterende details die haar fantastisch staat. Haar look is uiteraard compleet gemaakt met de bruidssieraden van DRKS. Een groots boeket met zachte tinten past mooi bij de sfeer die tijdens deze shoot gecreëerd is.

bruid met elegante ketting om nek

Tafel met rose gouden oorbellen, ketting en armband

Voor deze stralende bruid is er gekozen voor gouden sieraden. De kleuren complimenteren haar huidskleur en zijn subtiel maar toch springen ze er echt uit. De daily luxury armband in de kleur goud valt sierlijk om de pols van deze elegante bruid. Om haar nek hangt de gouden daily luxury ketting om het plaatje compleet te maken.

Bruid met donker haar in zonlicht met rose gouden sieraden om

Bruid met sierlijke armband in rose goud

De aankleding van een bruiloft is van groot belang bij het creëren van een gezellige, romantische sfeer tijdens het huwelijk. Door zachte kleuren te gebruiken maak je van een industriële bruiloft een romantic affair. Daarnaast kun je ook gebruik maken van kaarsen en bijvoorbeeld lampjes.

Bruidstaart met bloemen

Lachende bruid met donker haar

 

gouden bruidsarmband om pols van bruid

Ben jij na het lezen van deze blog helemaal geïnspireerd geraakt? Kijk dan snel verder op onze website om al onze bruidssieraden te bekijken en wie weet vind je jouw ideale accessoires voor jouw perfecte dag!

Shop jouw ideale bruidsaccessoires

Is een industriële bruiloft niet helemaal jouw ding? No worries! Op onze blog hebben we ook nog andere blogs waar je inspiratie kunt opdoen. Laat het gerust weten wanneer je er zelf niet helemaal uitkomt en je graag ons advies wil. We helpen je graag met het realiseren van de ideale accessoires voor jouw droomdag!

Credits:
Fotografie: Britt Laske www.brittlaske.nl

Videograaf: Melissa Vermeulen www.melissavermeulen.nl

Bloemen en styling: Ikke www.thebridalblush.nl

Taart: Micha & Diana’s Patisserie www.michas.nl

Jurk: I do I do www.idoido.nl
All blogs