Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
gouden sleutelhanger met qr code

Items met QR code: hoe werkt dit?

We hebben een aantal super leuke en persoonlijke items met een QR code in onze collectie. In deze producten graveren wij jouw eigen tekst in de vorm van een QR code.  Maar hoe werkt zo’n QR code nou eigenlijk? Dat leggen wij jou graag uit in deze blog!

Een QR code is een soort barcode die bestaat uit allemaal kleine zwarte vierkantjes. Met de camera op jouw smartphone kun jij een QR code scannen. Het enige wat je dan hoeft te doen is de camera richten op de QR code en jouw smartphone herkent deze code. Je wordt dan doorgestuurd naar hetgeen waar de code aan is gelinkt. Dit kan een tekst, pagina, foto, link of iets heel anders zijn.

zilveren qr code sleutelhanger

zwarte sleutelhanger met qr code

Bij DRKS linkt de QR code altijd naar een tekst. Tijdens het bestellen van jouw item met een QR code vul jij de tekst waarvan jij een QR code wilt, in. Shop jij een item met QR code als cadeautje voor een loved one? Ga dan bijvoorbeeld voor een geheim berichtje wat niemand anders mag zien, een inside joke die alleen jullie snappen of voor een stiekeme liefdesverklaring waarvan je wilt dat niemand anders het ziet! Zoals we eerder al zeiden, wordt de tekst namelijk alléén zichtbaar wanneer iemand de code scant.

qr code manchetknopen

Welke tekst jij ook invult, wij zetten deze tekst om in een QR code. Deze QR code graveren wij gratis voor jou in een item met QR code. Wanneer je het item ontvangt, hoef je alleen jouw camera te richten op de QR code en je wordt doorgestuurd naar de tekst die je hebt ingevuld. Hoe leuk is dat?!

gouden sleutelhanger met qr code

Ga jij een sleutelhanger met QR code shoppen of ga je toch voor de manchetknopen met QR code? Ook als cadeautje zullen deze originele en gepersonaliseerde items zeker in de smaak vallen!

Shop items met QR code!

Lots of Love,
DRKS
All blogs