Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
bruid draagt prachtige sieradenset voor haar trouwdag

Je bent verloofd! Wat nu?!

YAY! Je bent ten huwelijk gevraagd! Wat een fantastisch nieuws. Je bevindt je waarschijnlijk helemaal op een roze wolk en dat begrijpen wij heel goed... Maar er staat je ook héél wat te wachten, namelijk het plannen van een bruiloft! Maar waar moet je beginnen? Wij hebben een kleine samenvatting gemaakt over waar je moet beginnen met het plannen van jouw droombruiloft! Time to plan your wedding!

Let's tell everyone
Je bent verloofd! Jij en je partner-to-be zijn helemaal in de wolken met dit geweldige nieuws. Tijd om te genieten van deze tijd en om natuurlijk die verlovingsring te showen! Tijd om al jouw vrienden, familie en andere dierbaren over jullie verloving te vertellen. Wat zullen ze blij zijn met dit nieuws!

Bruid draagt prachtige sieraden voor een mooie look

Budget, budget, budget
Heel erg belangrijk voordat je gaat beginnen aan het plannen van je bruiloft: het bepalen van het budget. Ga er even goed samen voor zitten en bepaal wat jullie maximale budget is, of in ieder geval een schatting. Je kan geld immers maar één keer uitgeven.

Pick a date
Nu komt de tijd van keuzes maken! Het kiezen van jouw trouwdatum is een hele belangrijke keuze. Misschien is de trouwdatum voor jou vanzelfsprekend of is er een specifieke datum die bijzonder is voor jou en je verloofde. Het kan ook zijn dat je rekening moet houden met andere gasten bijvoorbeeld uit het buitenland of heb je al een speciale trouwlocatie in gedachten? Dan zul je jouw dag moeten aanpassen aan de beschikbare data van de locatie. Heb je nog geen specifieke datum in gedachten? Bedenk dan samen met jouw verloofde in welk seizoen jullie willen trouwen. Wil je graag trouwen in de zon of ga je juist voor een winter-wonderland?

Waar ga je trouwen?
Tijd om te bepalen wáár je wilt gaan trouwen. Misschien heb je al jaren een speciale locatie in gedachten, misschien heb je nog helemaal geen idee! Er is ook zoveel keus! Droom je van een buitenlandse bruiloft, dan vindt je hier nog wat tips! Net als bij het kiezen van een seizoen, is de trouwlocatie net zo belangrijk: hoe zie jij de dag voor je? Wil jij graag midden in de stad trouwen of graag in de buitenlucht? Het kan allemaal, maar het is belangrijk dat de locatie bij jullie past!

Bruid draagt parel sieraden om de hals

Kies je getuigen
Zonder getuigen, geen huwelijk: zo belangrijk is het kiezen van jouw getuigen. Denk goed na over wie jij wilt hebben als je getuigen! Het is een belangrijke taak. De getuigen zetten dan ook een handtekening onder jullie trouwakte. Jij en je verloofde kiezen allebei minimaal één persoon. Er zijn zoveel leuke manieren om jouw getuigen te vragen! Bij DRKS shop je bijvoorbeeld héél veel leuke cadeaus speciaal voor de getuigen. In het sieradendoosje kun je een persoonlijke tekst laten printen! Zo leuk!

Say yes to the dress
Het deel waar de meeste vrouwen naar uitkijken: het uitzoeken van the perfect dress! Misschien weet je al precies wat je wilt of heb je nog geen idee? Dit is het moment om erachter te komen! Ga samen met je vriendinnen, (schoon)moeder of zus op zoek naar de jurk voor jou. Maak er een heerlijk dagje uit van en geniet van dit moment! Vergeet niet om jouw bruidslook af te maken met de mooiste sieraden! Dit shop je natuurlijk bij ons!

Weddingplanner or not?
Ondanks dat je zelf al veel keuzes hebt gemaakt, zijn er nog veel meer keuzes die je moet maken. Je kunt er dan ook voor kiezen om een weddingplanner in te huren. Hij of zij kan alles voor jou regelen. Dit scheelt jou zelf een hoop werk en weet je zeker dat er niets wordt vergeten op jouw grote dag!

Kies je bruidsfotograaf
Om de mooiste dag uit jouw leven vast te leggen, wil je natuurlijk de beste bruidsfotograaf! Iedere fotograaf heeft een eigen stijl van fotograferen. Het is dus belangrijk dat jullie hetzelfde beeld voor ogen hebben! Bekijk lookbooks online, maak afspraken of het klikt. Dit zijn herinneringen voor altijd!

Hi bridesmaides
Jouw beste vriendinnen mogen natuurlijk niet ontbreken op jouw grote dag! Jouw bruidsmeisjes kunnen je helpen bij het plannen van de bruiloft. Zij zijn jouw steun en toeverlaat! Zij zorgen er natuurlijk ook voor een fantastisch vrijgezellenfeest! Jouw bruidsmeisjes vraag je ook op een bijzondere manier met bijvoorbeeld leuke cadeautjes! Of ga voor al onze accessoires speciaal voor de bruidsmeisjes!

bruidsmeisjes met de bruid

Als je deze lijst hebt afgewerkt dan heb je al een geweldige start gemaakt voor jouw bruiloft. Maar je bent er nog niet: er is nog zoveel meer om aan te denken! Wat dacht je van de bloemen, versiering/aankleding, de taart, de muziek voor op jouw bruiloft, het eten en hapjes, de uitnodiging, vervoer, de gastenlijst, een haar & make up artist én natuurlijk jouw bruidssieraden om jou nog meer te laten stralen! En nog steeds is dit niet alles! Hoe dan ook: jouw bruiloft wordt alles waar jij ooit van hebt gedroomd. De tijd vliegt voorbij maar vergeet ook vooral niet te genieten van deze periode! It only happens once...
All blogs