Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Kofferlabels: let's travel together!

Ga jij binnenkort op vakantie? Wij weten precies wat er nog mist op jouw paklijst. Een gepersonaliseerd kofferlabel natuurlijk! Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij DRKS shop je namelijk de leukste gepersonaliseerde kofferlabels. 

zilveren-kofferlabel-met-tekst-677x847

Je gaat binnenkort dus op vakantie. Dan mag een kofferlabel absoluut niet ontbreken op jouw paklijst. Het leuke aan het bagagelabel is dat je deze kunt personaliseren met bijvoorbeeld jouw naam of een andere persoonlijke quote. Zo herken jij jouw koffer meteen!

rose-gouden-kofferlabel-678x678

Ben je nog op zoek naar een persoonlijk cadeau voor de Mr. en Mrs. to be? Dan zijn deze kofferlabels het perfecte cadeau! Super leuk om tijdens de honeymoon aan de wereld te laten zien dat ze pas getrouwd zijn en nu eindelijk dezelfde achternaam hebben. Shop hier alle bruiloft cadeaus.

kofferlabel-set-zilver-677x847

Het bagagelabel wordt door ons met liefde en vakmanschap gegraveerd in ons eigen atelier in Nederland. Het graveren van het van het kofferlabel doen we altijd gratis. Zo ben jij verzekerd van een echt uniek item. Neem zeker een kijkje bij alle graveerbare cadeaus!

kofferlabel-voor-aan-de-tas-678x678

Welk bagagelabel neem jij mee op vakantie?

Lots of love, DRKS
All blogs