Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
moederdag cadeaus kopen

Persoonlijk berichtje van miriam

Make it a Mother's Day to remember

Wauw, wat is het gevoel van moeder zijn intens. Intens mooi. Intens slapeloos. Intens zorgvol en intens vol zorgen. Maar vooral intens gelukkig. Ik ben zó blij dat ik moeder heb mogen worden van twee prachtige jongens. Dit klinkt zó zoet, maar Mats (3) en James (9 maanden) zijn het beste dat ons is overkomen. Want ja, dat is het. het overkomt je. Je ‘kiest’ of ‘neemt’ geen kinderen. Er wordt soms zo makkelijk over gedacht, maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om moeder te worden. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om moederdag te vieren. Dat het niet altijd meteen lukt weten wij ook. Het is niet iets waar je veel over praat. Het is ook niet iets dat je aan de grote klok hangt. Niet omdat je je schaamt, maar gewoon omdat het privé is. Privé van jou en je partner. Om het onderwerp een héél klein stukje minder beladen te maken wil ik graag vertellen dat ook wij niet meteen zwanger zijn geworden.

familie fotoNa Mats wilden we erg graag nog een tweede kindje. Er zijn maar weinig mensen die weten dat wij er lang op hebben moeten wachten. Dat ik na de geboorte van Mats 4x ben geopereerd aan cystes op mijn eierstok, dat ik uiteindelijk ook wat minder fijne weefsels in een cyste had waardoor mijn linker eierstok is verwijderd, dat er een verdrietige miskraam is geweest en dat we daar heel verdrietig om zijn geweest. Het is geen geheim, maar het is ook niet iets dat veel mensen weten. Ik wil graag ook wel benadrukken dat we tegelijkertijd ook altijd heel happy en positief zijn geweest, want hé we hebben natuurlijk wel onze mini familie én DRKS & Finaste.


familie foto


Want yeah, het verdrietige wachten en afvragen of er ooit nog een tweede babe zou komen is uiteindelijk onverwacht beloond. De misselijkheid en zwangerschapskwalen heb ik vrolijk weggelachen, wat hé, dit is voor een goed doel.


IMG_1211 2

 IMG_0898 2

Vorig jaar was daar dan onze kleine  lieve James. Nouja klein, James is vanaf de geboorte net zo’n grote supersize baby als Mats was. Té cute al die babyvetjes! We zeuren dus maar niet over de slapeloze nachten en de pittige dagen, wat dit is waar we zó lang op hebben gewacht. We zijn compleet! We zijn zó intens gelukkig. Met moederdag sta ik daar dit jaar extra bij stil!


IMG_9166 3

IMG_0732 3

Om het geluk extra te vieren hebben we onze FAMILY LOVE bezegeld op onze nieuwste Ouder & Kind armbandjes. Er is zó veel vraag naar armbanden voor ouders en kinderen dat we ze nu eindelijk hebben ontworpen én geproduceerd. En vanaf VANDAAG zijn ze dan ook te bestellen. We zijn helemaal in LOVE! Niet alleen op het armbandje, maar vooral ook met de persoonlijke gravering op onze armbandjes. We hebben gekozen voor onze initialen F|M|M|J. Onze family love is forever, net zoals onze armbandjes. Ze zijn gemaakt van Stainless Steel, dus ze verkleuren niet. Je kan er dus gewoon mee douchen. Wil jij ze ook graag bestellen? Gebruik dan kortingscode GIFT20 voor een héle fijne korting van 20%. Wil jij ze aan iemand cadeau vragen? Vergeet dan ook niet de kortingscode door te geven. Wél zo fijn!


Moederdag blog


Lots of Love,

Miriam
All blogs