Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Mooie gouden hairvine

NEW IN: De allermooiste haaraccessoires!

Ben jij op zoek naar een mooi haarsieraad voor jouw bruiloft, of voor een andere speciale gelegenheid? Dan zit je hier bij DRKS helemaal goed! Je shopte bij ons natuurlijk al een uitgebreide collectie aan de mooiste haaraccessoires, maar we hebben daar nu nog meer prachtige items aan toegevoegd! Van hairvines met pareltjes, tot de meest prachtige haarkammen met steentjes, er zit zeker weten een mooi item tussen voor iedereen! Deze nieuwe accessoires zijn namelijk allemaal verkrijgbaar in zowel zilver, goud, als rosé goud, en zijn ook nog in verschillende stijlen. We hebben een paar minimalistische haarpinnen toegevoegd, maar ook haarkammen waarmee jij echt een statement maakt! In deze blog geven wij graag wat inspiratie door te laten zien op welke verschillende manieren jij deze nieuwe haaraccessoires kunt stijlen. Lees snel verder!

gouden hairvine met parels en blaadjes

De hairvines van DRKS zijn perfect wanneer jij graag jouw haarstijl subtiel wil houden, maar toch wat extra parels en sparkle geven. Je kunt deze hairvines op verschillende manier in jouw haar verwerken, zoals in een mooie vlecht zoals je ziet bij ons prachtige model! Hiermee heb je een prachtige subtiele upgrade gegeven aan jouw kapsel.

zilveren haarkam met parels en steentjes

Een mooie haarkam is natuurlijk perfect om toe te voegen aan jouw look wanneer jij een opvallende look wil hebben! De haarkammen van DRKS zitten vol met parels en steentjes, waarmee jij zeker weten zult opvallen! Deze haarkammen kun je op allerlei verschillende manieren in jouw haar verwerken, zoals bij ons model op de foto. Met het haar half omhoog kun je deze heel mooi in jouw haar steken, waardoor je de kam niet meer ziet en de parels mooi worden verdeeld over jouw haar.

zilveren haarpin met parels

Wil jij toch liever iets subtielers in jouw haar verwerken? Dan hebben wij voor jou ook de leukste haarpinnen! Deze haarpinnen hebben minder parels en steentjes waardoor ze zorgen voor een iets subtielere look, maar geven alsnog een prachtige upgrade aan jouw look! Ook deze haarpinnen kun je verwerken in jouw kapsel wanneer je bijvoorbeeld je haar half omhoog hebt.

Hopelijk heb je genoeg inspiratie opgedaan voor jouw haarstijl! Shop jouw nieuwe haaraccessoires hieronder!

<strong><a class="btn btn-primary btn-blog" href="https://www.drksonline.com/hair-accessories”>SHOP HIER! </a></strong>
All blogs