Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
zilveren shiny oorringetjes

NIEUW: de mooiste oorringetjes ever!

Yes! Bij DRKS shop je nu een nieuwe collectie aan de mooiste oorringetjes ever! Deze collectie aan oorringetjes is perfect voor iedereen. Ze zijn subtiel, maar zorgen toch voor een sparkling look! Je shopt namelijk simpele ringetjes met steentjes, maar ook oorringen met opvallende hangertjes. Daarnaast zijn de oorbellen uiteraard zowel in zilver als in goud beschikbaar, maar ook zijn de steentjes in verschillende kleuren verkrijgbaar! Met deze nieuwe oorringetjes zie jij er zeker weten stralend uit!

oorringetjes-crystal-zilverkleurig-678x678

De oorringetjes zonder hangertje zijn perfect voor de liefhebbers van een subtiele look. Deze oorringetjes met steentjes zijn namelijk heel minimalistisch, maar geven toch extra sparkle aan jouw look! Ze zijn verkrijgbaar in zowel zilver als goud, maar ook met zwarte, groene, of witte steentjes. Kortom, genoeg keus dus! Deze oorringetjes zijn ook perfect om toe te voegen aan jouw bestaande look voor een extra upgrade.

gouden-oorringetjes-emerald-in-sieradendoosje-678x678

We hebben ook een aantal oorringetjes toegevoegd met een hangertje. Deze oorbellen zijn perfect voor mensen die houden van een opvallende en shiny look. Deze oorbellen met hangers hebben een of meerdere grote steentjes die extra opvallen! Deze oorringetjes met hangers kun je perfect combineren met de subtielere oorringetjes, want ook deze oorbellen met hangertjes zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren steentjes! Zo kun je super makkelijk hele leuke en opvallende looks maken!

zwarte-earparty-goud-678x678

Hopelijk heb jij nu genoeg inspiratie opgedaan voor jouw look met deze nieuwe oorringetjes! Shop hier snel jouw nieuwe oorbellen!

Lots of love,
DRKS
All blogs