Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
ketting vingerafdruk goud

Personal jewellery: Fingerprint edition!

Ben jij op zoek naar een persoonlijk sieraad? Stop dan met zoeken! Bij DRKS shop je het perfecte persoonlijke sieraad. Namelijk met vingerafdruk! Een ketting of armband met vingerafdruk is super speciaal. Of je nu een fingerprint sieraad koopt voor jezelf of voor een ander. De sieraden met vingerafdruk zijn super leuk om te geven en te krijgen!

Wauw! Deze ketting met vingerafdruk is echt super speciaal! Laat de vingerafdruk van een van jouw dierbare graveren op deze ketting. Zo kan je de ketting altijd met trots dragen en zal je diegene altijd bij je dragen! De ketting met vingerafdruk is natuurlijk ook in het zilver verkrijgbaar! Zo shop je deze speciale ketting in jouw favoriete kleur.

gouden ketting vingerafdruk

Draag jij liever armbanden? Geen probleem! Ook op deze armband kun je een vingerafdruk laten graveren. Deze armband is ook super leuk om cadeau te geven! Verras een van jouw dierbare met een armband met vingerafdruk van jezelf of van een andere loved one. Succes gegarandeerd! Met zo'n persoonlijk cadeau maak je iedereen blij! Ook deze armband is natuurlijk ook in het goud te shoppen!

zilveren armband vingerafdruk

Ben jij ook helemaal weg van de fingerprint sieraden?! Spot ze snel op onze site en verras een van jouw loved ones met deze mooie sieraden!

Lots of love,

DRKS
All blogs