Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Lianne spiegelfoto van zwangerschap

Persoonlijk bericht van onze mommy-to-be Lianne!

Wauw, we zijn inmiddels alweer 36 weken verder en dat betekent dat mijn zwangerschapsverlof is ingegaan. Help!!! Wat ga ik mijn werk en mijn lieve collega’s de komende tijd missen! En, wat ga ik de eerste weken toch met al die vrije tijd doen? Al begon die skippybal in mijn buik wat meer in de weg te zitten en gaf mijn lichaam de laatste dagen al wat signalen wat meer te rusten, het is een dubbel gevoel. Maar hey, het is nu ook tijd om mezelf voor te bereiden op de bevalling en de rol als moeder.


lianne-armparty


Normaal word ik bij DRKS heel de dag omringd door de mooiste sieraden en dat gevoel weet ik thuis natuurlijk ook voor mezelf te creëren! Als je met sieraden werkt, werken de sieraden ook met jou! Er zullen nu vast en zeker ook wat meer momenten aanbreken dat ik geen zin heb om mijn haren in de krul te gooien of dat ik met een blote billen gezicht de dag door ga brengen. Wat is daarvoor nou de beste oplossing? Sieraden, sieraden en nog eens sieraden! My god, I love it! Gelukkig heb ik inmiddels een enorme stash van DRKS en ons zustermerk Finaste en kan ik mezelf dagelijks voorzien van een goede portie sieraden. Voor mijn verlof kon ik het niet laten om toch nog even snel one of my new faves aan te schaffen. Voor een goede basis heb ik voor mezelf een prachtig setje van de nieuwe tennis collectie uitgekozen!


lianne doet drks oorbellen in


Armparty met gouden tennis armband


Ik ben dol op een fashionable ear- of armparty. Wanneer je (net als ik) een hoop sieraden hebt wissel je natuurlijk veel af, maar soms is het ook wel eens lekker om gewoon je sieraden om te houden. Mijn nieuwe gekozen sieraden van de Tennis collectie zijn at the moment echt een musthave voor mij! En weetje waarom? Niet alleen omdat ze mij laten stralen en overal mooi mee te combineren zijn, maar ik kan ze ook gewoon dag en nacht omhouden zonder dat ik bang hoef te zijn dat ze zullen verkleuren. Zo heb ik tijdens mijn verlof in ieder geval elke dag een goede basis om waar ik zeker weten de tijd wel mee door ga komen!


Lianne draagt drks sieraden


Binnen nu en een paar weken zal de kleine jongen in mijn buik van zich laten horen dat hij klaar is voor de grote wereld. Ik ben nog steeds ontzettend dankbaar dat ik dit allemaal mag ervaren en kijk ontzettend uit naar dat bijzondere moment! Wij zijn er in elk geval helemaal klaar voor en ik kan niet wachten om ons ventje straks aan jullie voor te stellen! To be continued….


Lots of Love,
Lianne

All blogs