Stay safe! Geen zorgen, wij verzenden jouw pakketje nog steeds op tijd!
Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
oorbellen in drks sieradendoosje

Persoonlijke cadeaus voor jouw getuige!

YES! Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Nu jullie druk bezig zijn met het organiseren van jullie droombruiloft, wordt het ook tijd om jullie getuigen te vragen. Het is van belang dat jullie potentiële getuigen deze vraag ook met “JA” beantwoorden, want zonder getuige, geen bruiloft!

De collectie van DRKS bevat verschillende getuige cadeaus, waarvan we je kunnen verzekeren dat jouw potentiële getuige zeker “JA” gaat zeggen. Met behulp van deze cadeaus kun je jouw getuige op een originele en persoonlijke manier vragen. Een DRKS cadeau kan de belangrijke vraag namelijk voor jou stellen! 

Bij DRKS heb je de mogelijkheid om gratis een persoonlijke tekst in het sieradendoosje te laten printen. Dit is de perfecte plaats voor die ene speciale vraag! Wanneer het doosje wordt geopend, zijn het sieraad en de tekst direct zichtbaar. Succes verzekerd! 

getuige vragen met persoonlijke tekst in sieradendoosje

Daarnaast hebben we ook verschillende sieraden en accessoires die je kunt laten graveren. In deze graveerbare cadeaus kun je de vraag om getuige te worden gratis laten vereeuwigen!

getuige vragen met graveerbare items

Weet jij al op welke manier je jouw getuige gaat vragen of heb je misschien toch nog meer inspiratie nodig voor een geschikt cadeau voor jouw getuige? Klik dan snel op onderstaande button voor nog meer cadeautips!

Shop jouw getuige cadeau!
All blogs