Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
zilveren armband heren

Sieraden voor iedere man!

Wist je dat je bij DRKS ook de allerleukste sieraden voor mannen shopt? We hebben een groot assortiment aan heren armbanden, kettingen en ringen! Hoe gaaf is dat?! Ga je voor een leren armband, schakelarmband of kralenarmband? Of ga je voor een bedelketting of graveerbare ketting? Het kan allemaal! Hieronder spot je een paar van onze bestselling heren sieraden!

Deze leren heren armband is een van onze bestsellers en wij begrijpen helemaal waarom! De zwarte leren armband heeft een metalen sluiting en sluit daarom mooi aan. En wat extra leuk is, is dat de sluiting gegraveerd kan worden met een tekst naar keuze. Laat bijvoorbeeld initialen, namen of een leuke tekst op de armband graveren. De keuze is helemaal aan jou!

zwarte leren armband heren

Ook deze kralen ketting voor heren is een echte favoriet! De mooie kralen ketting past perfect bij al zijn outfits en is daarom geschikt voor iedere man! Op het graveerbare bedeltje kan een naam gegraveerd worden. En wat extra leuk is, is op dat alle 4 de kanten van de bedel een naam gegraveerd kan worden. Je kan dus tot op 4 namen op de ketting laten graveren. Super leuk dus!

kralen ketting heren zwart

Ben je niet zo van leren armbanden? Dan is deze schakelarmband het perfecte idee! Op de bedel van de armband kan je initialen of een naam laten graveren. Super leuk dus! Wil je een heren sieraad cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook en is een super leuk idee! Laat dan de initialen van jullie samen op de armband graveren. Zo heb je meteen een trendy en persoonlijk cadeautje.

zwarte schakelarmband met gravering

Lots of love,

DRKS
All blogs