Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
hondenpenning goud donna

So cute! De leukste dierenpenningen!

De allerleukste dierenpenningen shop je bij DRKS! Natuurlijk shop je voor jezelf mooie sieraden, maar jouw trouwe viervoeter mag ook wel eens verwend worden! Daarom hebben wij speciaal voor jouw hond of kat super leuke penningen die gegraveerd kunnen worden. Kijk hieronder voor wat leuke inspiratie!

Aah! Kijk hoe cute deze hondenpenning bot bij deze lieve puppy staat! Een hondenpenning in de vorm van een bot is natuurlijk super bijpassend voor jouw lieve doggy! Deze pup straalt helemaal met een penning met haar naam!

hondenpenning bot goud

Ook dit hartje is een echte bestseller! Wat jij op de hondenpenning laat graveren is helemaal aan jou! Ga voor een naam, een leuke bijnaam of bijvoorbeeld een datum. Het kan allemaal!

hondenpenning zilveren hart

Natuurlijk hebben we ook aan de katten gedacht en zijn er ook genoeg leuke kattenpenningen te shoppen voor jouw lieve diertje! Bijvoorbeeld deze kattenpenning met hartje met daarop haar naam gegraveerd. We love it!

kattenpenning hartjes

Ben jij niet zo'n fan van goud of zilver? Ook in het zwart zijn onze penningen te shoppen! De dierenpenningen zijn ook super leuk om cadeau te geven voor dierendag, of voor wanneer iemand een nieuw huisdier krijgt! Daar ga je niet alleen die lieve hond of kat, maar ook het baasje super blij mee maken!

zwarte kattenpenning

Neem vooral eens een kijkje naar alle hondenpenningen en kattenpenningen om de perfecte ketting voor jouw cutie te shoppen!

Lots of love,

DRKS
All blogs