Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
graveerbare armbandjes goud

So personal: graveerbare armbandjes!

Bij DRKS houden we van persoonlijke sieraden. Daarom vind je super veel graveerbare armbandjes in onze collectie! Op de graveerbare armbandjes kunnen namen, initialen, datums of iets heel anders gegraveerd worden. Net wat jij leuk vind! Neem hieronder een kijkje naar een paar van onze favoriete graveerbare armbanden.

Hoe cute is deze vlinder armband met namen?! Laat op dit mooie armbandje de namen van jouw loved ones graveren! Je hoeft ons alleen maar te laten weten welke namen jij op jouw armband wil hebben en wij gaan meteen voor je aan de slag in ons eigen atelier!

vlinder armband zilver

Wil je jouw armparty nog persoonlijker maken? Ga dan voor de armband met tekening. Laat de eerste tekening van jouw little one graveren op deze armband. Deze armband zal je met trots dragen!

tekening armband goud

Zoek je net iets anders? Neem dan eens een kijkje naar de satijnen graveerbare armbanden. Hoe leuk is dit zwarte armbandje met gravering? Het fijne aan de graveerbare armbanden is dat ze door de subtiele look heel leuk zijn om te combineren met al jouw favoriete sieraden!

satijnen armbandje zilver

Neem snel een kijkje naar alle graveerbare armbanden of natuurlijk naar de andere dames armbanden en shop jouw favoriet!

Lots of love,

DRKS

 
All blogs