Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
brides crew roze kimonos om te dragen op hun grote dag

The perfect way to start the day: kimono's!

Het is eindelijk zo ver: jouw grote dag! Hier heb je zo lang op gewacht en wij hebben de perfecte kimono om jouw dag in te beginnen (samen met een glaasje champagne natuurlijk ;-). Onze satijnen badjassen zitten héérlijk zacht en laten jou meteen stralen. Natuurlijk zijn ze ook perfect voor een foto momentje! Geen wonder dat onze kimono's bestsellers zijn en onze shop uitvliegen. Niet alleen leuk om voor jezelf te bestellen, maar ook om cadeau te geven aan een aanstaande bruid of aan jouw bruidsmeisjes! Wij hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan nieuwe kimono's speciaal voor jou! We hebben verschillende kleuren, maten en soorten. Dus wij weten zeker dat er altijd iets bij zit voor jou!

Bruid draagt een gepersonaliseerde kimono

Hoe mooi is deze beauty van een kimono met kanten details?!

Bruid draagt een blauwe kimono op haar dag

Ben jij nog op zoek naar jouw 'something blue' voor jouw bruiloft? Misschien is deze beautiful blue kimono een héle goede optie voor jou! Op de achterzijde staat bride, dus dan weten we zeker dat deze voor jou is gemaakt! We hebben nog veel meer kleuren zoals champagne, wit, roze en mint groen!

Vriendinnen dragen samen een kimono voor de grote dag

Ook aan jouw bruidsmeisjes is gedacht! We hebben ook een aantal satijnen badjassen ontworpen speciaal voor de bride's crew! Dit zorgt niet alleen voor leuke foto momentjes, maar zo beginnen ook jouw bruidsmeisjes relaxt de dag. Samen tutten, opmaken en de dag perfect beginnen! Je shopt ze met kant in het roze, zonder kant en in verschillende kleuren!

meiden voor de bruiloft in de kimono

Cheers to the big day!
All blogs