Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
brides crew in roze kimono

Tips voor Huwelijksbedankjes

Na jullie bruiloft zijn er waarschijnlijk ontzettend veel mensen die je graag wilt bedanken. Bij DRKS vind je verschillende bedankjes en cadeaus om de mensen die jullie zo hebben geholpen met alle voorbereidingen te bedanken. Onze collectie bedankjes en cadeaus bestaat uit zowel items voor heren als voor dames die wij met liefde voor jou personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld voor een graveerbaar cadeau gaan, maar ook de sieradendoosjes van alle sieraden kun je gratis door ons laten personaliseren met een persoonlijke tekst. Middels deze tekst kun je hem of haar bedanken voor bijvoorbeeld alle steun tijdens de bruiloft. Door er een persoonlijk cadeau van te maken zorgen jouw bedankjes voor een bijzondere herinnering aan jullie bruiloft, waar zij natuurlijk ook met een lach op terugkijken! Hieronder delen wij graag wat gift inspo voor jullie huwelijksbedankjes! 

zwarte wijnopener bedankje

We beginnen met de ceremoniemeester, want deze persoon verdient zeker een mooi bedankje! Hij of zij heeft natuurlijk een belangrijke rol gespeeld in de planning en organisatie van jullie bruiloft.

gouden pen voor getuige

sieradendoosje oorbellen voor getuige

Daarnaast zijn er ook nog jullie getuigen, zonder hen waren jullie niet getrouwd! Voor zowel mannelijke als vrouwelijke getuigen vind je bij DRKS een passend bedankje. Je kunt natuurlijk ook vóór jullie bruiloft jouw getuige al verrassen met een mooi cadeau, waarmee je bijvoorbeeld ook de vraag om getuige te worden kunt stellen. 

ketting als bedankje voor mama

hartjes oorbellen met persoonlijke tekst

Vergeet ook de Mother of the Bride/Groom niet! Wanneer jouw kind gaat trouwen wil je hem of haar steunen en helpen waar kan. Hier wil je jouw mama zeker voor bedanken!

parel oorbellen met persoonlijke tekst

kinder armbandje zilver met hartjes

Zonder jouw bridesmaids was die hele bruiloft en de organisatie daarvan natuurlijk niks aan geweest. Voor alle steun en hulp verdienen zij een mooi huwelijksbedankje! Wil jij jouw little bridesmaid of bloemenmeisje bedanken? Ook voor de allerkleinsten hebben we super leuke cadeautjes! 

Voor welk cadeautje jij ook gaat, jouw dierbaren zullen zich zeker gewaardeerd voelen met een mooi DRKS cadeau!

Alle bedankjes & cadeaus!

Lots of Love,
DRKS
All blogs