Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
moederdagcadeau 2024

Top 5 leukste Moederdag sieraden 2024!

Over iets meer dan een maandje is het alweer Moederdag! In 2024 vieren we Moederdag op zondag 12 mei! Heb jij nog geen cadeautje geshopt? No worries! Bij DRKS ben je aan het juiste adres voor het allerleukste Moederdag sieraden! In deze blog lees je meer over het kopen van jouw Moederdag sieraden en spot je onze top 5!

1. Mama ketting met namen goud kleurig -€34,99

Onze mama ketting is een echte besteller! Als je op zoek bent naar sieraden voor mama is deze ketting echt perfect voor haar! Aan de subtiele ketting kun jij net zoveel muntjes laten bevestigen als je wil. Zo kun je dus voor ieder van haar kinderen een muntje aan de ketting laten bevestigen. Hoe leuk is dat?! Laat op de muntjes de namen van haar kinderen graveren en jouw speciale Moederdag cadeau is af! Zo draagt ze haar kinderen altijd bij haar!

mama ketting goudkleurig

2. Ketting kindertekening goudkleurig - €49,99

Als je op zoek bent naar sieraden Moederdag is de ketting met kindertekening het perfecte cadeau voor haar! Deze ketting is super speciaal, want hierop kun je een eigen gemaakte tekening laten graveren. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om de eerste tekening van haar little one, of een tekening die haar kinderen speciaal voor haar gemaakt hebben op de ketting te laten graveren?! Het enige wat je hoeft te doen is een foto in te sturen van de tekening en wij graveren 'm op de ketting! Makkelijk toch?! Zo heb je super snel een van de allerleukste sieraden voor mama!

gouden ketting voor mama

3. Graveerbare moeder & dochter armband vintage goldplated - €50,00

Onze moeder & dochter armbanden zijn de allerleukste mama sieraden! Tussen onze moeder & dochter armbanden vind je hele leuke sets armbanden die je perfect met jouw mama kan delen! Bijvoorbeeld deze set met graveerbare bedel in een vintage look. Laat op de armbanden jullie namen of initialen graveren, zodat jullie elkaar altijd bij je dragen! De moeder & dochter armbanden sets bestaan uit twee armbanden, maar kun je ook uitbreiden met meerdere armbanden zodat je ze ook met jouw zus(je) of oma kan delen. We love it!

moeder & dochter armband goudkleurig

4. Sleutelhanger kids met naam goudkleurig - €19,99

Ben jij niet op zoek naar een Moederdag cadeau sieraden, maar wil je haar wel een leuk en persoonlijk cadeau geven? Dan is de kids sleutelhanger het perfecte cadeau voor jouw mama! Aan de kids sleutelhanger kun je evenveel poppetjes laten bevestigen als je wil. Kies uit een jongetje of meisje en laat daarop de naam van haar little ones graveren! Met de kids sleutelhanger draagt ze haar kinderen altijd overal mee naartoe!

gouden kids sleutelhanger met naam

5. Armband crystal drop goudkleurig - €24,99

Natuurlijk hoef je niet per se een sieraad met gravering te geven als Moederdag cadeau, met een mooie armband voor mama maak je haar sowieso ook super blij! De crystal drop armband met shiny steentje is bijvoorbeeld altijd een mooie armband voor mama! Wil je jouw Moederdag sieraden extra speciaal maken? In de sieradendoosjes kun je gratis een persoonlijke tekst laten printen! Laat dus een lieve boodschap voor jouw moeder achter en jouw Moederdag cadeau is compleet!

armband voor mama

Hopelijk heb je na het lezen leuke inspiratie opgedaan voor jouw Moederdag sieraden! Houd onze socials in de gaten voor een hele leuke Moederdag korting en get ready to shop your gift!

Lots of love, DRKS
All blogs