Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Vingerafdruk sieraden DRKS

Vingerafdruk sieraden: so special!

Een uniek sieraad, dat wilt toch iedereen? Hoe speciaal is het dan om jouw loved one altijd met je mee te dragen met onze vingerafdruk sieraden! Super mooi om bijvoorbeeld de liefde van je leven bij je te dragen of als gedenksieraad. Hoe dan ook met een vingerafdruk sieraad geef jij een super persoonlijke twist aan jouw look!

Een sieraad met vingerafdruk heeft een super speciale betekenis en draag je het liefst elke dag met je mee. Dat snappen wij heel goed! Daarom zijn onze vingerafdruk sieraden gemaakt van (verguld) stainless steel. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over verkleuringen en kun jij blijven genieten van jouw unieke sieraad. Zelfs bij langdurig dragen!

zilveren-vingerafdruk-ketting

Je kunt bij DRKS ook kiezen voor een vingerafdruk ketting met meerdere vingerafdrukken! Zo draag je 1, 2 of zelfs 3 loved ones altijd dichtbij! je ontvangt jouw vingerafdruk sieraden altijd in een mooi DRKS sieradendoosje. Super handig om jouw ketting in te bewaren of om in cadeau te geven!

ketting-met-3-fingerprints-in-doosje

Wil je graag een ketting met vingerafdruk maar ben je niet zo'n fan van onze munt hanger, dan hebben we ook nog een super mooie bar ketting! In deze ketting kun je ook 1, 2 of 3 vingerafdrukken laten graveren. Ga jij voor een munt of een bar? We love it!

bar-ketting-2-afdrukken-zilver

Je kunt ook gaan voor onze armband met vingerafdruk. Zo geef je jouw armparty een super mooie personal twist! Combineer de armband met een schakelarmband en een tennis armband voor een mooie look! 

vingerafdruk-armparty-goud

Ook voor heren shop je de mooiste vingerafdruk sieraden! Draagt hij liever een ketting of een armband met vingerafdruk? Bij DRKS shop je het allemaal! Verras hem met een de leukste cadeaus voor hem!

silver-necklaces-men

Met vingerafdruk sieraden draag jij altijd een uniek sieraad met een mooie betekenis met je mee! Verras hem of haar met DRKS!

Lots of love, DRKS
All blogs