Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
pennen voor getuigen

Wat geef je een getuige cadeau?

De getuige is een van de meest belangrijke personen op jouw grote dag! Het is dus belangrijk dat jij jouw getuigen op een bijzondere manier vraagt en wat is er dan leuker om er een gepersonaliseerd getuigen cadeau bij te geven?! Met de speciale cadeautjes van DRKS worden jullie altijd herinnert aan dit mooie moment. Weet jij al wat je geeft?

Een gepersonaliseerde dasspeld is superleuk om te dragen op jouw bruiloft! Hoe leuk is het dan als je jouw getuigen dezelfde dasspeld geeft! Zo matchen jullie perfect op de grote dag. Hoe bijzonder! Laat initialen of een naam graveren voor een persoonlijke touch. Een dasspeld vergaat nooit en zo geef je jouw getuigen voor altijd een aandenken!

Graveerbare dasspeld

Met zo'n mooi feest op komst heb je zeker wat te vieren! Hoe leuk is het dan om jouw getuigen een gepersonaliseerde wijnopener te geven?! Zo kunnen jullie meteen drinken op het geweldige nieuws! Laat een persoonlijke tekst graveren en maak het moment nog specialer. Koester het moment en neem het voor altijd met je mee! Ook super leuk als getuige vragen cadeau!

Gepesonaliseerde wijnopener

Een graveerbare pocketwatch is super speciaal om te mogen ontvangen. Daarom zal jouw getuige helemaal verrast zijn met dit prachtige getuige cadeau! Laat de mooiste teksten graveren en maak hem zo bijzonder als je wil! De pocket watch komt in meerdere kleuren namelijk zwart, goud en zilver. Zo past de pocket watch perfect bij de outfit van jouw getuigen en zal hij er (net zoals jij) geweldig uit zien op de grote dag!

Graveerbare pocket watch

Ben je opzoek naar iets kleins, maar toch iets speciaals en persoonlijks? Dan zijn de graveerbare sleutelhangers een goede optie! Laat een naam, initialen of een datum graveren en maak je gift super speciaal! De sleutelhanger gaat voor altijd mee omdat hij gemaakt is van het beste materiaal! Zo kun je je altijd herinneren aan dit prachtige moment! Echt een super leuk getuige cadeau!

Sleutelhanger graveerbaar hartje

Naast de speciale gifts van DRKS kun je ook de mooiste sieraden cadeau geven! Zo kun je jouw getuigen helemaal laten stralen op jouw mooie dag! Ga voor graveerbare sieraden en laat iets persoonlijks graveren, of kies voor parels of diamanten voor de meest elegante looks!

Laat jouw getuige cadeau door ons inpakken! Wij zorgen voor een prachtige cadeauverpakking en zo hoef jij je alleen nog maar voor te bereiden op jouw bijzondere vraag!

Koester de mooiste momenten met de meest speciale gifts.

Lots of love, DRKS
All blogs