Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
gouden pen gravering

Wedding Wednesday: de mooiste pennen voor een bruiloft!

Bij een bruiloft moet er natuurlijk aan alle details gedacht worden. Vergeet daarom niet om graveerbare pennen te shoppen speciaal voor het bruidspaar. Of juist speciaal voor jouw getuigen! Bij DRKS shop je zilveren, gouden en zwarte pennen die jij naar wens kan laten graveren. Super speciaal dus voor jouw bruiloft. Kijk hieronder eens voor wat leuke inspiratie!

Hoe bijzonder zijn deze couple pennen met eigen gravering. Laat bijvoorbeeld jullie nieuwe achternaam en jullie trouwdatum op de pennen graveren. Of kies voor iets heel anders, dat mag natuurlijk ook! Je hoeft ons alleen maar te laten weten wat je wil laten graveren en wij gaan meteen voor je aan de slag!

couples pen met gravering zilver

Natuurlijk zijn de graveerbare pennen super leuk voor het bruidspaar, maar ze zijn ook heel leuk voor de getuigen! Vraag een dierbare om jouw getuige te zijn met deze pen. Hoe speciaal is dat?! Succes gegarandeerd!

gouden pen voor de bruid

De pennen zijn super leuk om cadeau te geven! Je ontvangt de pennen in een mooi DRKS doosje. Super leuk om in te geven dus! Met een pen met een speciale gravering zal iedere dierbare super blij zijn!

graveerbare pen zwart

Shop dus jouw graveerbare pennen voor jezelf, voor een bruidspaar of voor een getuige. It's up to you!

Lots of love,

DRKS
All blogs