Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
haarccessoire bruid

Wedding Wednesday: handgemaakte haaraccessoires!

Een mooi haaraccessoire mag als bruid natuurlijk niet ontbreken! Bij DRKS shop je de allermooiste haaraccessoires speciaal voor jouw bruiloft. En wat extra leuk is, is dat de haaraccessoires zelf gemaakt worden in ons eigen atelier! Zo is jouw haaraccessoire nog unieker! We hebben een paar super leuke haaraccessoires toegevoegd aan ons assortiment, waar jij zeker weten helemaal verliefd op zal zijn.

Wauw! Hoe leuk is deze haaraccessoire met roosjes?! Deze zal zeker super mooi staan bij alle bruidsjurken. Roosjes zijn klassiek, maar toch trendy en daarom altijd een goed idee!

zilveren haaraccesoire met roosjes

Ook deze bohemian haarspeld is een nieuwe aanwinst! Hoe leuk is het om jouw bridal look een extra trendy touch te geven met deze haarspeld in de bohemian stijl! De pareltjes maken deze haarspeld ook nog eens helemaal af!

bohemian haarspeld

Mag jouw haaraccessoire wel opvallen? Ga dan voor een deze haarspeld met parels! Deze haarspeld is gemaakt van echte zoetwaterparels die speciaal voor jouw zorgvuldig uitgezocht worden, zodat jij de mooiste parels in jouw haar kan dragen!

haaraspeld bruid

De haaraccessoires kun je shoppen in het goud, zilver en rose goud! Ga dus voor de kleur die perfect staat bij de rest van jouw bridal look.

Lots of love,

DRKS
All blogs