Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
kousenband wit met gravering

Wedding wednesday: kousenbanden voor de bruid!

Kousenbanden zijn een accessoire die niet mogen ontbreken voor de bruid! Als bruid wil je je natuurlijk op en top bruid voelen en daarom mogen de mooiste bruidsaccessoires natuurlijk niet ontbreken op jouw speciale dag. Bij DRKS shop je de allerleukste kousenbanden in verschillende kleuren. En om jouw kousenband nog persoonlijker te maken, kun je ze ook nog laten graveren. Super speciaal dus!

Wauw! Hoe leuk is deze kousenband in het wit?! Deze mooie kousenband met kant is perfect voor elke bruid! De witte kousenband past sowieso bij elke bruidsjurk en is daarom ideaal voor alle bruiloften! Aan de kousenband hangt een gouden muntje die je kunt laten graveren met een tekst naar keuze. Ga bijvoorbeeld voor jouw initiaal en die van jouw aanstaande!

witte kousenband graveerbare munt goud

De leuke kousenbanden zijn ook in het roze te shoppen! Ook deze roze kousenband kun je personaliseren. Laat bijvoorbeeld jouw nieuwe achternaam graveren op het muntje. Hoe leuk is dat?!

roze kousenband met zilver muntje graveerbaar

Ook in het blauw shop je bij DRKS koudenbanden! Vind jij wit te standaard? En ga jij liever voor een leuk kleurtje? Shop dan deze kousenband in het blauw! De blauwe variant is net als de andere kousenbanden met en zonder graveerbaar muntje te shoppen. Het is dus helemaal aan jouw of jij voor de graveerbare variant gaat of niet. Hoe dan ook is jouw kousenband al super speciaal!

blauwe kousenband

Neem snel een kijkje naar alle kousenbanden en spot jouw favorite!

Lots of love,

DRKS
All blogs