Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
ringendoosjes

Wedding Wednesday: Ringendoosjes voor de mooiste dag van jullie leven!

Bij DRKS shop je de allerleukste ringendoosjes voor jullie speciale dag! Wij hebben verschillende soorten doosjes en alle ringendoosjes kunnen gepersonaliseerd worden. Hoe leuk is dat?! De ringendoosjes zijn natuurlijk ook super leuk om cadeau te doen aan het bruidspaar! Neem hieronder snel een kijkje naar een paar van de leukste ringendoosjes!

Wauw! Hoe mooi is dit ringendoosje in de vorm van een hartje?! Op het ringendoosje staat 'mr & mrs' gegraveerd. Hieronder kan jullie achternaam gegraveerd worden! Dit ringendoosje is zo romantisch! Maar het moment waneer de ringen uit het doosje komen en het JA-woord gezegd wordt, is natuurlijk nog veel romantischer!

ringendoosje hartje mr&mrs

De ringendoosjes zijn ook super leuk om cadeau te geven! Laat de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum erop graveren. Succes gegarandeerd! Het bruidspaar zal hier ontzettend blij mee zijn. Een ringendoosje met eigen gravering is super speciaal!

ringendoosje

De houten ringendoosjes graveren wij gratis voor jouw in ons eigen atelier in Nederland. Dit doen wij natuurlijk speciaal voor jou met veel liefde en vakmanschap! Laat op het ringendoosje namen en een trouwdatum graveren. Met het ringendoosje heeft het bruidspaar een uniek en persoonlijk doosje om hun ringen tijdens de bruiloft in te bewaren!

ringendoosje namen

Naast ringendoosjes hebben we bij DRKS nog veel meer leuke bruiloft cadeaus! En ook voor het bruidspaar zelf is er natuurlijk ook genoeg leuks om te shoppen!

Lots of love,

DRKS
All blogs