Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
pareloorbellen bruid

Wedding Wednesday: sieraden voor bruiloftsgasten

Ben jij binnenkort te gast op een bruiloft en weet je niet welke sieraden jij moet dragen? Dan helpen wij je hier natuurlijk bij! Op onze website vind je een speciale pagina voor sieraden voor bruidsmeisjes of voor de moeder van de bruid. Ook als jij te gast bent op een bruiloft kan je natuurlijk eens naar deze pagina's kijken.

Onze tip is om subtiele sieraden te dragen met een classy uitstraling. Ga niet voor te veel sparkle want je wil natuurlijk niet dat jouw sieraden meer opvallen dan die van de bruid. Neem hieronder een kijkje naar een paar sieradensets die perfect zijn om te dragen wanneer jij te gast bent op een bruiloft!

Deze gouden sieradenset sparkle stones is de perfecte sieradenset om te dragen wanneer jij te gast bent op een bruiloft. De sieraden uit deze set zijn subtiel maar hebben toch een leuke kleine sparkle door de mooie steentjes in deze sieraden. Shop de sparkle stone sieraden in een set of kies ervoor om alleen de ketting of armband te dragen en weer te mixen met andere sieraden. It's up to you!

gouden sieradenset sparkle stones

Parels zijn altijd een goed idee! Parels hebben een luxe uitstraling en zijn daarom perfect voor een bruiloft. Wanneer je kiest voor subtiele parelsieraden zit je met deze sieraden als gast voor een bruiloft altijd goed! Een leuke sieradenset van DRKS om dan te dragen zijn de jara parel sieraden. Zoals je ziet bestaat deze sieradenset uit subtiele parelsieraden die jouw look een classy uitstraling geven!

parelsieradenset goud

Ben jij een bruidsmeisje, getuige of moeder van de bruid? Dan mogen jouw sieraden natuurlijk wel een beetje extra opvallen! De perfecte sieradenset om dan te dragen is deze daily luxury sieradenset. De sieradenset bevat een luxe steen en is daarom perfect voor een beetje extra sparkle. Je shopt de sieraden in het goud, rose goud en zilver, dus jouw favoriete kleur zit er sowieso bij!

daily luxury sieradenset

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog leuke inspiratie opgedaan voor de sieraden die jij gaat dragen op een bruiloft! Neem hier nog eens een kijkje naar al onze bruidssieraden: https://www.drksonline.com/bruidssieraden 

Lots of love,

DRKS
All blogs