Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Parfumverstuivers in vier kleuren

We've got something new: parfumverstuivers!

Ben je vaak onderweg en wil je jouw favoriete luchtje altijd bij je hebben? Dan wordt jij nu super blij! Wij hebben namelijk hele leuke nieuwe parfumverstuivers in de allerleukste kleurtjes online staan! Hoe handig om met je mee te dragen, zo heb je altijd jouw favoriete parfum bij je! In deze blog laten wij onze nieuwe verschillende graveerbare parfumverstuivers zien.

DRKS heeft deze super leuke nieuwe gadget die je ook nog eens persoonlijk kan maken! Hij is namelijk GRAVEERBAAR! Hoe leuk! Deze vrij graveerbare parfumverstuiver kan je helemaal zelf invullen. Kies jouw eigen unieke tekst en maak de parfumverstuiver naar jouw eigen wens! Super leuk als cadeautje maar natuurlijk ook heel handig voor jezelf.

Parfumverstuiver blauw graverbaar met eigen tekst

Voor de bruid hebben we ook een bijpassende parfumverstuiver. De gravering zegt al genoeg! Een super leuke accessoire voor de bruid die je nog leuker maakt door de naam van de aanstaande bruid te graveren! Super leuk als gift, maar ook heel handig voor op jouw speciale dag. Zo vergeet je nooit jouw favo parfum op te doen en weet je direct dat die van jou is!

parfumverstuiver bride goudkleurig graveerbaar

De bruidsmeisjes mogen natuurlijk niet worden vergeten. Een te leuk cadeau voor jouw bruidsmeisjes!

Parfumverstuiver roze graveerbaar bruidsmeisjes

Ook aan de bruidegom is gedacht! Deze mooie zwarte parfumverstuiver zorgt ervoor dat de bruidegom lekker ruikt op de bruiloft. Zo kan hij zich altijd even opfrissen tussendoor. Heel handig!

parfumverstuiver zwart bruidegom graveerbaar

Voor zowel de bruid als bruidegom hebben we ook een te leuke set! Graveer de achternaam van de lovebirds en maak de parfumverstuivers extra persoonlijk! Een leuk en vooral handig cadeautje!

parfumverstuiver set mr en mrs graveerbaar

Wil jij graag nog een leuk cadeau voor haar vinden? We hebben ook hele gave andere cadeaus.

Ben je benieuw wat wij nog meer voor leuke gadgets hebben om te geven?

BEKIJK ZE HIER! 

Lots of love,
DRKS
All blogs