Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Zilveren kinder oorbellen

Zilveren kinder oorbellen voor jouw mini me!

Ben jij op zoek naar zilveren kinder oorbellen voor jouw little one? We got you! Bij DRKS hebben we namelijk zoveel leuk kinder oorbellen! Verras jouw little one met haar eerste oorbelletjes of gewoon omdat het kan. Bekijk snel welke zilveren kinder oorbellen jou aanspreken!

Hoe leuk zijn deze kinder oorbelletjes met shiny hartje?! Super leuk als eerste oorbellen. Doordat het een stud oorbel is, is het de perfecte eerst oorbel voor haar! Let her shine with these beauties!

zilveren-hartjes-studs-kids

Heeft ze al even haar eerste gaatje en wilt ze graag andere oorbellen dragen? Dan zijn deze super schattige clover oorbellen echt wat voor haar! De zilveren kinder oorbellen zijn heel subtiel en passen dus bij haar dagelijkse looks! Zo draagt ze altijd wat extra geluk met zich mee! Ook verkrijgbaar als dames oorbellen, super leuk om samen te matchen!

kids-oorbellen-zilver

Is jouw little one helemaal weg van alles wat met regenbogen te maken heeft? Dan zijn deze oorbellen gemaakt voor haar! Wat zeg nou zelf, hoe lief zijn deze rainbow stud oorbellen? Wat ook heel fijn is aan de kinder oorbellen van DRKS, is dat ze gemaakt zijn van stainless steel en dus niet verkleuren! Ook zijn ze nikkelvrij en hoef je je dus geen zorgen te maken wanneer jouw kleine meid een nikkelallergie heeft. Zo fijn!

zilveren-regenboog-oorbellen

Je kunt veel van onze zilveren kinder oorbellen ook als set shoppen! Hoe leuk is deze set met roze hartjes?! Super leuk om jouw little one te verrassen! Je gaat haar zeker blij maken!

kids-hartjes-sieraden-zilver

Shop de leukste kindersieraden bij DRKS voor jouw little one!

Lots of love, DRKS
All blogs