Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Unieke bruidssieraden voor jouw trouwdag!

Bruidssieraden kunnen jouw look in combinatie met jouw prachtige jurk helemaal afmaken. Voor trouwsieraden ben je bij DRKS aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen aan oorbellen, kettingen, armbanden, haaraccessoires en zelfs een cadeau voor je getuigen. Onze bruidssieraden zijn uniek, vrouwelijk en stijlvol. Wij hebben de collectie unieke bruidssieraden waar jij misschien wel naar op zoek bent! 


Luxe trouwsieraden 

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren met onze trouwsieraden. De meeste van onze bruidssieraden worden met de hand in Nederland gemaakt. We houden de productie van onze bruidssieraden dan ook volledig in eigen hand. Ook ontvang je ieder sieraad in een luxe doosje. Dit maakt het natuurlijk helemaal af! Omdat alle bruidssieraden handgemaakt zijn, zijn onze trouwsieraden uniek en speciaal. 


Koop jouw bruidssieraden voor de bruiloft bij DRKS!

Wil jij graag meer informatie over onze bruidssieraden of langskomen voor advies op maat? Dat is geen probleem. Maak een afspraak met ons via 024-7504491 of contact@drks.nl. Of loop binnen van maandag t/m zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur. Wij helpen je graag aan bruidssieraden voor jouw bruiloft! 


Newsletter

SUBSCRIBE TO DRKS NEWSLETTER

* E-Mail:

First Name:

Last Name: