Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
zilveren sparkle oorbellen voor de bruid

Bestsellers van 2019!

HAPPY NEW YEAR! De eerste 2 weken van 2020 zijn alweer voorbij, maar wij blikken graag nog even terug op het mooie en succesvolle jaar dat we bij DRKS achter de rug hebben. Het jaar waarin DRKS alweer 5 jaar bestond en enorm gegroeid is! Ben jij ook zo benieuwd naar welke items het afgelopen jaar onze webshop zijn uitgevlogen? Wij zetten een paar van onze bestsellers van 2019 graag voor jou op een rijtje!

bruid met bruidssieraden set van drks
Natuurlijk behoren onze bruidssieraden tot de meest verkochte items van 2019! Het afgelopen jaar hebben we weer heel veel bruidjes blij mogen maken met de mooiste bruidssieraden!

infinity armbanden voor moeder en dochter
Onze moeder & dochter armbandjes blijven favoriet! Zeker nu veel armbandjes ook verkrijgbaar zijn in een baby/kinder maatje. Ook hebben we het afgelopen jaar enkele nieuwe moeder & dochter armbanden toegevoegd die graveerbaar zijn. De armbandjes zijn perfect om de hechte band tussen moeder en dochter te symboliseren!

twee graveerbare mannen armbanden
Whaaaaa.... In 2019 lanceerde we ook een collectie met nieuwe armbanden voor mannen. En wát een succes! Vooral deze twee graveerbare leren mannen armbanden vlogen de webshop uit.

bruid met daily luxury oorbellen
Van alle bruidsoorbellen behoren deze Daily Luxury Oorbellen IV toch wel tot één van de favorieten!

ronde zilveren oorbellen met steentjes
Ook deze ronde Daily Luxury Oorbellen werden heel erg veel geshopt!

gouden wijnopener met gravering
De graveerbare wijnopeners behoren ook tot onze bestsellers. De wijnopener blijft dan ook een super leuk en persoonlijk cadeautje om te geven én om te krijgen!

zilveren mama ketting met namen om hals
Heel veel mama's en oma's zijn het afgelopen jaar blij gemaakt met deze persoonlijke ketting. Hoe speciaal is het om de namen van jouw (klein)kinderen altijd dichtbij jouw hart te kunnen dragen!

bruid en bruidsmeisjes met kimono
Deze wedding essential werd ook ontzettend vaak geshopt! De satijnen kimono's zijn dan ook onmisbaar op jouw grote dag. Voor zowel de bruid als voor de bruidsmeisjes! Het afgelopen jaar mochten we kanten kimono's toevoegen aan onze collectie!

Na deze selectie uit onze bestsellers van 2019, kunnen wij alleen nog maar zeggen: CHEERS!  Op weer een geweldig mooi DRKS jaar en een prachtig 2020 voor jullie <3

Happy Shopping!

Lots of love,
DRKS
All blogs