Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
persoonlijke vaderdag cadeaus kopen

De leukste persoonlijke cadeaus voor jouw vader!

Last minute Father's Day shopping! - Nee, je bent zeker nog niet te laat om jouw lieve vader te verrassen op Vaderdag ;) Shop jouw cadeautje op een werkdag voor 17.30 uur en we verzenden hem dezelfde dag nog!*

We spreken uit ervaring, persoonlijke cadeaus doen het altijd goed! Daarom geven we jou graag een aantal super leuke tips om jouw vader mee te verrassen. En vergeet niet, je kunt jouw cadeau nóg specialer maken door een persoonlijke tekst in het doosje te laten printen!

mannen armband met doosje met persoonlijke tekst voor Vaderdag

Een mannen sieraad is perfect voor de fashionable dad! We hebben niet alleen de mooiste heren armbanden, maar ook super toffe mannen kettingen! Dit cadeautje kun je zo persoonlijk maken als je zelf wilt, door jouw eigen gravering te kiezen!

zwarte mannen ketting bij man met zonnebril

Deze zwarte mannen ketting is nét nieuw in de collectie en nu al een echte favoriet voor Vaderdag! Laat 'm graveren met de namen of initialen van zijn kinderen voor een blijvende herinnering!

zwarte sleutelhanger met naam best dad ever

Your best dad ever...verdient een gepersonaliseerde sleutelhanger! Super leuk én heel erg handig natuurlijk!

zwarte opener voor vader met naam

Een drankje drinken was nog nooit zo leuk met zijn eigen gepersonaliseerde flesopener mét zijn eigen naam!

Ben jij klaar om te shoppen of wil je misschien nog wat meer inspiratie op doen voor het perfecte Vaderdag cadeau? Bekijk nog veel meer leuke goodies voor hem hieronder!

VADERDAG CADEAUS

Lots of love,
DRKS
All blogs