Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
sleutelhanger open hart

Graveerbare sleutelhangers: The perfect gift!

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een verjaardag, jubileum, vader- of moederdag of welke gelegenheid dan ook? Wat dacht je dan van onze graveerbare sleutelhangers?! De sleutelhangers zijn een super leuk cadeau en geschikt voor iedereen. Door de sleutelhanger te laten graveren geef je een personal touch aan de sleutelhanger, wat het een extra leuk cadeautje maakt! Neem hieronder snel een kijkje naar een paar van onze favorieten!

Hoe leuk is deze sleutelhanger met hartjes?! Verras bijvoorbeeld jouw moeder met zo'n super leuke sleutelhanger met de namen van haar kinderen. Je kan namelijk zelf kiezen hoeveel hartjes je aan deze sleutelhanger wil hebben! Hoe leuk is dat?! Je kan kiezen uit 1,2,3,4 of 5 hartjes voor aan jouw sleutelhanger. Genoeg hartjes om te laten graveren dus!

hartjes sleutelhanger namen goud

Een andere favoriet is deze sleutelhanger met tekening! Op de sleutelhanger kan een eigen tekening gegraveerd worden. Hoe speciaal is dat?! Laat bijvoorbeeld de eerste tekening van een little one graveren, of ga voor een speciale tekening van een van jouw loved ones! Hoe dan ook heb jij met een sleutelhanger met tekening een super persoonlijk cadeau!

sleutelhanger met tekening zilver

Wil jij gaan voor iets compleets anders? Wat dacht je dan van deze sleutelhanger met QR code?! Via de QR code kan jij een geheime boodschap achterlaten, die alleen gezien kan worden als je de QR code scant. Hoe leuk is dat?!

qr code sleutelhanger zilver

Natuurlijk vind je nog veel meer graveerbare sleutelhangers in ons assortiment! Neem dus snel een kijkje naar alle items en shop jouw favoriet! Met een gepersonaliseerde sleutelhanger ga jij iemand sowieso super blij maken!

Lots of love,

DRKS
All blogs